Graag stel ik nu na mijn loopbaan met FootForward al

mijn ervaring in dienst om spelers en clubs en bedrijven

die stappen willen maken te ondersteunen.

  FootForward

Klaar voor de derde helft!

We zetten in het leven altijd stappen vooruit. Soms zetten we eentje achteruit, om weer twee vooruit te zetten. Dat is in het voetbal niet anders. Het proces van jonge speler tot professioneel of niet vrijetijdsvoetballer is een hele weg. Zelf had ik het geluk om door te groeien tot profvoetballer en international die in heel wat binnen-en buitenlandse stadions speelde.

Graag stel ik nu na mijn loopbaan met FootForward al mijn ervaring in dienst om spelers en clubs en bedrijven die stappen willen maken te ondersteunen. We willen mee helpen de juiste voorzet te geven en dat kan op verschillende vlakken.

  analyse

Analyse met de ogen van

een coach en de instelling

van een speler

Voetbal is mijn passie: het is dan altijd fijn om als ondermeer TV-analist wedstrijden en spelers te gaan bekijken om die te analyseren en scouten.

Met mijn ervaring als speler en trainersdiploma’s op zak, kan ik een geschikte analyse maken door de ogen van een coach en de instelling van een speler. Hier komt zeker aan bod hoe een individuele speler zich sociaal gedraagt.
Met andere woorden een complete verslaggeving.

  coaching

Winnen doe je samen

Door mijn ervaring als profvoetballer in binnen- en buitenland heb ik met heel veel toptrainers gewerkt. Daar leerde ik hoe je goede resultaten kan boeken op tactisch en individueel technisch vlak. Twintig jaar profvoetbal hebben me een bagage gegeven en deze knowhow wil ik voortaan graag delen met jonge talenten, professionele voetballers en teams delen.
Want winnen doen je samen.

Momenteel ben ik aan de slag bij de voetbalbond KBVB, waar ik mee de U19 onder mijn hoede krijg. Ik werk er als T2 samen met Jacky Mathijssen.
De U19 willen zich plaatsen voor het EK 2020. In de eerste voorronde ontmoeten de jonge Duivels in november Albanië, Griekenland en IJsland. Als ze bij de eerste 2 eindigen, volgt de eliteronde na Nieuwjaar.
De groepswinnaars van die 7 eliterondes stoten samen met gastland Noord-Ierland door naar het EK.

Wil je meer weten over Footforward, analyse en coaching